Mental Träning är systematisk, långsiktig utprövad träning av mentala processer – tankar, bilder, känslor och attityder. Det finns strategier för alla målgrupper och utvecklingsområden!

Mental Träning handlar om att träna dina tankar. Att skapa önskvärda tankar som leder dig till dina önskade resultat, oavsett om det gäller en OS medalj, bemöta dina barn på ett bättre sätt, skapa nya perspektiv eller stärka din relation till dig själv. Verktyg för HUR du kan träna dina tankar ges av den licensierade Mentala Tränaren.

Fördelen med mental träning är att det är ett jobb som sker varje dag, även när du inte sitter med din mentala tränare, d v s du rustas för att bli oberoende av din mentala tränare. Verktygen har du kvar resten av livet. Du behöver inte ha kommit till ett hinder för att ta hjälp av en mental tränare. Är du proaktiv behöver ett hinder nödvändigtvis inte upplevas eftersom du vet hur du hanterar hinder. Dyker de mot för modan upp ändå, ja då har du verktyg att jobba med dem.

Det fina är att din självkänsla växer i takt med att Du märker att Du klarar av dina utmaningar och att Du kan kontrollera dig själv.

Du lär också känna dig själv på en helt ny nivå, och vad kan vara bättre än att utveckla relationen med den som du ska vara med i hela ditt liv?

 

Att känna sig själv är det viktigaste i livetSokrates

 

Jag är Certifierad Mental Training Practitioner.