Vad är hälsa? Hur är man när man ”har hälsa” och är ”hälsosam”? Det som betyder hälsa för dig, behöver nödvändigtvis inte betyda samma för någon annan. Jag upplever hälsa när jag fungerar optimalt och har kapacitet att göra det jag det jag vill.  När upplever Du hälsa?

Mängder av faktorer påverkar huruvida individer upplever hälsa. Stressfritt liv, balans, tid för dig själv, tid för utveckling, tid för de du älskar, roligt på jobbet, trevliga arbetskamrater, upplevelser, variation, att hitta en träningsform som får dig att känna ett fyrverkeri av motivation och kraft, att sova kvalitativt och tillräckligt osv osv. Det finns fantastiska verktyg som alla kan använda oavsett var de är, som påverkar vårt tillstånd och vår kropp. När vi behöver må bättre mentalt kan kroppen hjälpa till, när vi behöver må bättre fysiskt kan knoppen hjälpa till!

Skapa de förutsättningar som krävs för att just du, ditt väsende, och ditt liv ska vara hållbart och lustfyllt, i enlighet med det du avser uppnå. Ibland kan det vara svårt att navigera och reda ut vad som just är ”rätt förutsättningar” eller att faktiskt veta vad man vill här i livet. Då kan en coach/hälsocoach vara precis det Du behöver, och varför inte en coach som dessutom har kunskap om hur Du kan vässa dina fysiska förutsättningar?!

Designa din hälsa! Create U!